Jiří Matura
PŘEHLED VŠECH MAKLÉŘŮ

Jiří Matura

Realitní makléř     7 let s QARA

Působnost
Praha, Středočeský

napište mi

V realitách jsem začal působit v roce 2008. Vždycky jsem měl blízko k prodeji, k obchodu, k financím, ke styku s lidmi, ale třeba i k fotografování a ke kreativní práci. I proto jsem nedávno propojil dvě mé nejmilejší profese. Obchod s nemovitostmi a majetkové poradenství. Jsem šťastně ženatý a s manželkou vychováváme dceru Kateřinu a syna Matouše. S čím vám pomohu? Pomohu vám prodat vaši nemovitost. Nebo vám pomohu najít váš nový domov. Případně vám poradím, jak rozmnožit přebytečné peníze. Za dobu své pracovní praxe mám vyzkoušeno, že upřímnost a pravidelná komunikace utužuje vztahy a pomáhá dovést obchodní případy rychle do zdárného konce. A tím se řídím! Jsem pečlivý, mám smysl pro detail, a to vše přenáším do své práce. Umím řešit individuální krizové situace, kterých je při obchodních transakcích nespočet, a kterým se vyhnete díky tomu, že svěříte vaše starosti na moji hlavu.

Kontakty

Adresa pobočky

Šafaříkova 201/17, 120 00 , Praha 2

Kontakt

+420 775 321 510


IČ: 01740113



Mapa nemovitostí makléře

Prodáno / Pronajato Prodáno / Pronajato

Aktivní nabídka Aktivní nabídka

Vše mám prodáno
Právě mám všechno prodáno i pronajato a připravuji nové projekty. Ozvěte se mi, pokud vám mohu pomoci prodat, pronajmout nebo vyhledat nemovitost. Postarám se o to jako nikdo jiný.
Nenašli jste co jste hledali?
Možná si vyberete z naší neveřejné nabídky. Dejte nám na sebe kontakt a my se ozveme.

Jan Holý, Zbraslav

Nebyl jsem zastánce realitních makléřů. Po více jak půl roce neúspěšného samoprodeje jsem se náhodou u známého potkal s Jiřím Maturou. Nabídl mi svou pomoc a vysvětlil, co pro mě může udělat, ale co hlavně - netlačil na pilu. Nechal na mě, abych si vše promyslel a rozhodl se sám. Po týdnu jsem mu zavolal a svěřil prodej svého bytu. A udělal jsem dobře. Kvalita, ochota, rychlost, profesionalita. Jednoznačně doporučuji nechat prodej na Jiřím.


Další klientské reference   NAPSAT NOVOU REFERENCI

Anna Konečná

Jelikož jsem vytížená mým obchodem, potřebovala jsem, aby prodej mého bytu proběhl bez mé asistence a vlastně i bez mého vědomí. Na doporučení mé kamarádky jsem oslovila p. Maturu, který splnil mé požadavky do posledního puntíku. Bez starostí, rychle a za ujednanou cenu.
Super, vřele doporučuji spolupráci.
Anna Konečná, Praha 4


Další klientské reference   NAPSAT NOVOU REFERENCI

Roman Březina

Jirku znám dlouhá léta, proto při prodeji mé chalupy byl ON jasnou volbou!!! A nezklamal.
Díky za ochotu, rychlost a profesionalitu.
Roman Březina, Sázava


Další klientské reference   NAPSAT NOVOU REFERENCI

Ozvěte se mi a ptejte se