Může vám webová stránka přivádět pravidelně zákazníky?

Může, já jsem toho docílil, ale tím se vůbec nechci chlubit. Chci tím říct, že to absolutně nefunguje tak jednoduše, jak si obecně mnozí myslí. Protože, jestli si někdo myslí, že si vytvoří webovky a najednou z něj bude milionář, tak to je lež jako věž.

Za každým úspěchem, za každým obchodem, za každou důvěrou zákazníka i za každým vztahem s klienty je schovaná tvrdá práce a promyšlená strategie. To jsou disciplíny, které jsou ryze podnikatelské. A ty se může naučit každý.

Je to o procesech, které si nastavíme. Je to o metodách naší práce a o způsobu, jak se prezentujeme. Nikdy, opakuji, nikdy si nevystačíte s prostým: “Ták, teď mám web a začnu vydělávat miliony”. Já jsem velkým zastáncem nových technologií, online prostředí i platforem, které tu nebývaly, když jsem začínal v roce 2002 s touto krásnou profesí. Taky jsem si nejdřív myslel, že si vytvořím osobní web a zakázky se pohrnou.

Dnes vím, že jsem byl naivní. Webová stránka je pro makléře skvělý sluha, ale může být i zlým pánem, pokud se s ní nepracuje správně. Očekávání jsou většinou větší, než výsledky, protože předpoklad, že webová stránka je sama o sobě konečný nástroj pro náběr zákazníků, je absolutně mylný

S webovou stránkou se totiž musí pracovat smysluplně a hlavně strategicky, stejně jako s dalšími online marketingovými nástroji makléře. Facebook stránka i osobní profil, Linked In, You Tube kanál ani profil na Google Plus nebo Twitteru, či Instagramu nás samy o sobě nespasí.

Online prostředí je fenomenální nástroj, šetří nám spoustu času a dokáže nám vydělat spoustu peněz. Ale stejně jako plachta na domě upozorňující na naše služby nebo na prodej nemovitosti musí splňovat určitá kritéria, i všechny naše online aktivity je potřeba řídit strategicky a věnovat jim velkou pozornost.

Marketing a online nástroje mi dnes přinášejí exkluzivní náběry i prodeje. Řízenou strategií dokážu zákazníky dostat na svoje webové stránky a přimět je, aby mi zavolali. Reálně jsem takto nabral a nakonec uzavřel i obchod se svou dosavadní nejvyšší provizí ve výši 750.000 Kč.

Pokud o tom chcete vědět víc, napište mi konkrétní otázky na můj email michal.soucek@qara.cz a dejte mi pár dní na odpověď, rád vám pomohu.

Sledujte naše sociální sítě

QARA.TV

Aktuální videa, informace, rady a data. Sledujte QARA TV na YouTube.

sleduj co děláme

Facebook

Aktuální videa, fotky, informace, rady a data. Sledujte náš Facebook.

sleduj co děláme

Instagram

Aktuální videa, fotky, rady a data. Sledujte qara.insta na Instagramu.

nakoukni do Qara

Co kdybychom zůstali v kontaktu?

Zajímá vás info o QARA a chcete vidět obsah, ze kterého byste mohli těžit i Vy?