Lenka Sejpalová
PŘEHLED VŠECH MAKLÉŘŮ

Lenka Sejpalová

Realitní makléř     7 let s QARA

Působnost
Pardubický

napište mi

Jmenuji se Lenka Sejpalová. Narodila jsem se skoro před 50 lety. Jsem optimistická, slušná, lidská, empatická a zakládám si na důvěře. Během svého života jsem se několikrát stěhovala a tak znám realitní svět i z druhé strany – jako klient. Prodej či koupě nemovitosti není vždy nejsnazší a proto bych ráda byla Vaší oporou. Neslíbím vám nemožné, protože své sliby ráda plním. Ušetřím vám starosti, peníze a čas. Budu se starat o to, aby jste se Vy starat nemuseli. V co nejkratší době se budu snažit prodat Vaši nemovitost, za co nejvyšší cenu. Mou odměnou bude Vaše spokojenost a splnění Vašich snů. Ve své nabídce mám vždy pouze několik nemovitostí – mohu se Vám tedy věnovat na 100%.

Kontakty

Adresa pobočky

Nám.Míru 925, 538 03 , Pardubice-Heřmanův Městec

Kontakt

+420 728 958 160

http://www.lenkasejpalova.cz


IČ: 43455310



Mapa nemovitostí makléře

Prodáno / Pronajato Prodáno / Pronajato

Aktivní nabídka Aktivní nabídka

Nejnovější nemovitosti v nabídce

Soukromí 2 domů v centru města.

  • Aktivní
  • Jen u nás
Užitná plocha 586 m2
Lokalita Chrudim
Cena 5 900 000

Lenka Sejpalová

1 nemovitost v nabídce

+420 728 958 160

Nenašli jste co jste hledali?
Možná si vyberete z naší neveřejné nabídky. Dejte nám na sebe kontakt a my se ozveme.

Petra Tamchynová

Služby realitní kanceláře Qara, konkrétně její makléřky paní Lenky Sejpalové, jsem využila při prodeji bytu v Pardubicích. Od prvního setkání, kdy jsme si vyjasnili základní pravidla a postup, až po samotné ukončení prodeje, bylo jednání a přístup paní Sejpalové velmi profesionální a zároveň lidské.

Paní Sejpalová byt vhodně vybavila, vymalovala, nafotila, zpracovala inzerát a ten dle svých zkušeností zveřejnila na různých realitních portálech. Poté mně vždy jednou za pár dnů informovala o zájemcích a jejich možnostech. Prohlídka se zájemci proběhla vždy bez jakých - koliv problému a v přesně domluveném čase.  S finálním zájemcem pak byla koupě realizovaná přes advokátní úschovu. Vše klaplo, jak mělo a služby paní Sejpalové  mohu jen dále doporučit.. Přála bych vaší realitní kanceláří více takovýchto vždy pozitivně naladěných a profesionálních makléřů v této nelehké době.

Petra Tamchynová


Další klientské reference   NAPSAT NOVOU REFERENCI

Ozvěte se mi a ptejte se