Sociální sítě, dobrý sluha, zlý pán.

Dnes se na sociálních sítích pohybuje každý den víc jak polovina Čechů. Na Slovensku a v okolních zemích je ten trend úplně stejný. Na sociální sítě se přesouvá snad úplně všechno. Od vzdělání, přes politiku, přes byznys, po online setkání s přáteli. Prostě všechno. A všechno propojuje jeden společný jmenovatel.

Říká se mu MARKETING.

I QARA na sociálních sítích vytváří nějaký ten obsah. Pokud nás chcete sledovat, tak budeme rádi. Naše webovky a hlavní sociální sítě najdete pod následujícími odkazy:

A víte jaký obsah byste měli sdílet na sociálních sítích?

  • Určitě ten, který vzdělává.
  • Nebo třeba ten, který informuje.
  • Ale hlavně ten, který BAVÍ.

A to si podtrhněte desetkrát. Sociální sítě jsou místo, kam se chodí lidé vzdělávat, zajímají je informace, ale chtějí se PRIMÁRNĚ BAVIT!!!

Co to znamená pro nás, jako pro podnikatele? No jen to jediné. Pozor na to, abyste na svých sociálních platformách NEPRODÁVALI!!!

Znáte rčení, že: „lidé milují nakupování, ale nenávidí, když je jim cokoliv prodáváno?“ A toho je potřeba se držet zejména na sociálních sítích. Pokud budete vytvářet kvalitní obsah, který vaše diváky baví a přináší něco nového a zajímavého, nemusíte vůbec používat přímé formy prodeje vašich služeb, které dlouhodobě zejména na sociálních sítích nefungují. Ony nefungují už ani jinde. Ale to je jiná kapitola.

Mluvím o tom podrobně na mém semináři Podnikatelské techniky makléře, kdybyste se chtěli přijít vzdělat vůbec o marketingu realitních makléřů.

Mrkněte na stránky, je tam případně i přihlašovací formulář. A pokud vás zaujme obsah semináře mých dvou kolegů, Martina Tesárka nebo Honzy Fleischnera, přihlaste se také, stojí to za to.

Náš mini vzdělávací projekt Makléři makléřům je totiž přesně o tom samém. Jak být efektivní, a jak využívat sociální sítě a další moderní nástroje, které nám v našem podnikání v praxi fungují, které nám šetří spoustu času, a které nám pravidelně přinášejí peníze a nové klienty.

A kdybyste chtěli sledovat i mě samotného, tak moje sociální sítě najdete tady.

Mějte se skvěle a ať se vám daří. Jo a přeju vám nízké náklady a vysoké příjmy. Michal

Sledujte naše sociální sítě

QARA.TV

Aktuální videa, informace, rady a data. Sledujte QARA TV na YouTube.

sleduj co děláme

Facebook

Aktuální videa, fotky, informace, rady a data. Sledujte náš Facebook.

sleduj co děláme

Instagram

Aktuální videa, fotky, rady a data. Sledujte qara.insta na Instagramu.

nakoukni do Qara

Co kdybychom zůstali v kontaktu?

Zajímá vás info o QARA a chcete vidět obsah, ze kterého byste mohli těžit i Vy?